Geurbestrijding

Geur Marketing

Geurbestrijding

Inscentives heeft een aantal gepatenteerde systemen in het assortiment die op basis van NASA technologie zijn doorontwikkeld. De technologie zorgt er onder andere voor dat lucht in ruimten gezuiverd wordt van pathogenen en dat er komaf gemaakt wordt met schimmels, sporen, bacteriën en virussen, chemische en organische onzuiverheden in de binnenlucht en op oppervlakten. Daarnaast ontgeurt het systeem op spectaculaire wijze, zonder frequent filters te vervangen.

Hoe werkt het?

In de systemen wordt onder andere een geringe hoeveelheid zuurstofplasma geproduceerd, een hyperactief, zeer beweeglijk gas dat men niet ruikt en in fracties van seconden onzuiverheden elimineert. Dit wordt gerealiseerd door een hoog energetische UVC lichtbron met een unieke frequentie te gebruiken in combinatie met PCO-techniek (Photo Catalytic Oxidation). Dit is een gepatenteerde techniek die zichzelf onderscheidt van de meeste andere zogenaamde (UV- technologische) luchtreinigingssystemen die beduidend minder efficiënt zijn.

Welk onderhoud?

De systemen vergen per jaar slechts 10 minuten onderhoud voor het jaarlijks vervangen van de UV Plasmalamp. Het onderhoud van wordt jaarlijks uitgevoerd door de servicedienst van Inscentives.

Duurzaam en MVO?

Het verbruik van de systemen is zeer laag, slechts 12Watt. De systemen produceren geen afvalstoffen of chemische restproducten en zijn daardoor zeer vriendelijk voor het milieu.

Wij bieden professionele geurbestrijding op maat!

Toepassingen

Heeft u een locatie waar u geur marketing toe zou willen passen?
Neem contact met ons op voor een advies op maat!

Contact ons