Hotelkamer / Vakantiebungalow

Lees meer

Hotelkamer / Vakantiebungalow

Hotelkamers worden veel gebruikt en moeten dan ook vaak worden schoongemaakt. Gasten moeten namelijk in een schone en fris ruikende kamer worden ontvangen. Met de systemen kunnen hinderlijke geuren weggenomen worden en een kamer ruikt weer fris.

Tijdens de schoonmaak van de tweede kamer wordt de eerste ontsmet en ontdaan van nare geurtjes.........
Kwestie van plannen. Het systeem heeft ongeveer 15 minuten nodig om een hotelkamer geurneutraal te maken.
Daarnaast is het ook nog een keer zo dat onze ontgeuringssystemen klein en handzaam zijn dus gemakkelijk mee te nemen door uw schoonmaakmedewerkster.

Sluiten

Rouwcentrum

Lees meer

Rouwcentrum

Bij rouwcentra is een nare geur erg vervelend zijn en moet direct bestreden worden. Deze storende factor is niet meer aanwezig zodra gebruik gemaakt word van onze systemen.

Juist op een plaats waar op een waardige manier afscheid wordt genomen is het belangrijk dat er geen 'randverschijnselen' zijn die afleiden.

Sluiten

Afvalruimte / Incontinentie ruimte

Lees meer

Afvalruimte / Incontinentie ruimte

Afval kan zorgen voor stankoverlast. U heeft zelf vast wel eens ervaren wat voor geur er uit een (rol)container gevuld met afval komt. Daarnaast worden bacteriën, schimmels, VOC's en sporen geneutraliseerd met als gevolg een frisse lucht en geen vervelende geuren.

In verzorgingshuizen worden de het incontinentiematerialen en vuilgoed van bewoners en patïenten apart opgeslagen in Incontinentie ruimten. Naast de vervelende geur komen ook nogal wat bacteriën vrij.
De ruimten waar dit wordt opgeslagen zijn een bron van vervelende geuren die zelfs tot in de gangen van de zorginstellingen te ruiken kunnen zijn.

Een situatie waar bewoners, personeel maar ook zeker de bezoekers niet meer geconfronteerd willen worden.
De systemen Inscentives Europe neutraliseren deze vervelende geuren inclusief de ziektekiemen.

Sluiten

Garderobe

Lees meer

Garderobe

Met name in de herfst en in de winter na de bui kan het in een garderobe onfris ruiken. Natte jassen en paraplu's kunnen ervoor zorgen dat en erg bedompt ruikt. Ook hier bieden onze systemen de oplossing, de nare geurtjes worden snel geneutraliseerd en dat zorgt voor een prettige werkomgeving voor uw personeel maar ook prettig voor uw gast!

De garderobe is de eerste ruimten die uw gast bezoekt en het is dan ook van groot belang dat die kennismaking met uw onderneming goed verloopt.

Sluiten

Sanitaire Ruimte

Lees meer

Sanitaire Ruimte

Iedereen weet wat voor geur, maar ook welke bacteriën er vrijkomen in sanitaire ruimten.
Inscentives Europe helpt bij het geurneutraal/bacteriologisch zuiver maken deze ruimten. Onze systemen zijn voor dit vervelende probleem de oplossing!

Denk hierbij niet alleen aan toiletgroepen, maar ook aan douches, kleedkamers en de kamers waar baby’s worden verschoond.
In al deze ruimten is met name ook de geurneutralisatie belangrijk maar ook zeker de schimmelvorming. Beiden worden met onze systemen opgelost.

Sluiten