Wij hebben een goede neus voor uw gebouw

Geur Marketing

De eerste indruk van uw gasten wordt voor een groot deel bepaald door de geur die in uw bedrijf aanwezig is. Geur is misschien niet het eerste waaraan gedacht wordt als het gaat om de beleving binnen een bedrijf. Een mens ademt zo’n 30.000 keer per dag en iedere keer als men door de neus ademt, ruiken we. In een fractie van een seconde bepaalt iemand dus, vaak onbewust, of hij het bij u leuk vindt, of dat hij eerder vertrekt. U kunt dit zintuig positief beïnvloeden door uw bedrijfsruimte te voorzien van een luxe geurbeleving.

Een geur kan een beleving overbrengen die andere zintuigen niet kunnen ervaren. Waarom? Ons reukvermogen is direct verbonden met het limbisch systeem, een gebied in de hersenen dat ons ‘pleziercentrum’ wordt genoemd. Dit gedeelte van de hersenen is het centrum van emotionele stimuli en bepaalt de primaire emoties van mensen. Vandaar dat sommige geuren een zeer sterke herinnering kunnen oproepen en een bepaalde indruk kunnen achterlaten.

Of u nu een compact systeem kiest, een systeem dat in grotere ruimten gebruikt kan worden of een geursysteem welke u aansluit op uw centrale luchtbehandelingssysteem, zelfs ons unieke DecoScent® concept, met onze verschillende geursystemen hebben wij een op-maat oplossing voor u zodat iedere impressie die uw gast beleeft zowel luxe ‘uitademt’ als uitnodigend voor hen is.

Geurbeleving is breed toepasbaar. Of het nu gaat om een hotel, kledingzaak, zorginstelling, kantooromgeving of een evenement, zelfs bij u thuis, geurbeleving kan overal worden ingezet. Inscentives heeft jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende branches.

 

Ontdek alle functionaliteiten van onze systemen

Systemen

Contact

Kronenburgwerf 20
NL-4812 XR BREDA

sales@inscentives-europe.com
+31 76 711 22 34

Nieuws