Geursystemen

Geur Marketing

X-Scent 15 Bluetooth

Dit compacte geursysteem op 2 x D batterijen is bestemd voor de luxere toiletgroepen of specifieke toepassingen in kleine ruimten. U kunt nu uw oude luchtverfrissers opruimen en kiezen voor een ultieme chique beleving. Dit systeem werkt op batterijen. Zeer praktisch omdat stroompunten vaak ontbreken in toiletgroepen. Op basis van micro-diffusie, een ultrafijne verneveling van de geconcentreerde olie.

Technische specificaties:

Afmeting: 150 x 150 x 65 mm
Inhoud: 130 ml
Verbruik: Op basis van instellingen. Opvraagbaar
Kleur: Wit
Materiaal: Kunststof (non-corrosive)
Gewicht: 0,52 kg
Bereik: < 100 m²
Volume: < 30 Dba

X-SCENT 25 Bluetooth

Het ideale corporate systeem voor vakantieparken, hotels, zorginstellingen, ziekenhuizen of kantoorgebouwen. Bijzonder compact en handig te monteren aan de muur, of optioneel met een standaardje op je bureau of kast. Er is ook een model beschikbaar dat u in uw railverlichting kunt klikken.

Technische specificaties:

Afmeting: 261 x 127 x 101 mm
Inhoud: 130 ml
Verbruik: Op basis van instellingen wisselend
Kleur: Wit
Materiaal: Kunststof (non-corrosive)
Gewicht: 0,60 kg
Bereik: 100 – 200 m²
Volume: < 15 db

X-Scent 30 Fantasy

Dit is de ideale geur diffuser voor thuis. Met een speels lichtspel zorgt dit design geursysteem voor een ambiance van geur en licht. Zeer populair!

Technische specificaties:

Afmeting: 108 x 108 x 280 mm
Inhoud: 60 ml
Verbruik: Afhankelijk van instellingen
Kleur: Gebroken wit
Materiaal: Keramiek met kunststof binnenzijde, fles is van glas
Gewicht: 0,90 kg.
Bereik: < 300 m²
Volume: < 15 db

 

Portable X-Scent 60

Dit is veruit onze meest succesvolle geurcomputer. Dit is een geursysteem dat u op elke plaats neer kunt zetten in uw bedrijfsruimte en ook kunt koppelen aan uw luchtbehandelingsinstallatie. Het systeem werkt op basis van ultra fijne verneveling van Fine Fragrance Oil. De nevel verdampt zeer snel en de aanwezige luchtstroom in de ruimte zorgt voor de verspreiding van de geur in de ruimte. Met een uitgebreid elektronisch bedieningspaneel en via een app op uw smartphone of tablet kunt u eenvoudig naar eigen behoefte de dagelijkse cycli en intensiteit programmeren.

Technische specificaties:

Afmeting: 230 x 110 x 260 mm.
Inhoud: 500 ml
Verbruik: Eén flesje van 200 ml. gaat ongeveer 4-5 maanden mee bij een gemiddelde instelling
Kleur: Wit
Materiaal: Metaal
Gewicht: 3,00 kg.
Bereik: 100 – 1200 m²
Volume: < 45 db

X-Scent 80 large capacity HVAC system

Dit systeem wordt direct en eenvoudig aangesloten op uw centrale ventilatiesysteem en is qua capaciteit in staat om ruimten tot maar liefst 10.000 m² efficiënt en gelijkmatig te parfumeren. Dient er een grotere oppervlakte en ruimte begeurd te worden kunt u desgewenst meerdere units aansluiten. De units zijn redelijk compact en dus handig te installeren. Onder hoge druk wordt een minimale hoeveelheid zuivere Fragrance Oil verneveld in het luchtkanaal waar de luchtstromen zorgen voor een evenredige verdeling in de te begeuren ruimten.

Dit groot-capaciteits geursysteem is bedoeld voor aansluiting op het centraal luchtbehandelingssysteem en wordt met name ingezet bij grote locaties zoals winkelcentra, luchthavens, stationsgebouwen, winkels en grote atria van kantoorgebouwen. Dit systeem vergt geen onderhoud dan enkel periodiek de flacons te wisselen. Onze servicedienst verzorgt het bijvullen van de flacons, en het beheer van de instellingen, ook als dat een tussentijds bezoek betekent. Wandbevestigingsmaterialen worden er bij geleverd, zonder meerprijs. . Met een uitgebreid elektronisch bedieningspaneel kunt u eenvoudig naar eigen behoefte de dagelijkse cycli en intensiteit programmeren.

Technische specificaties:

Afmeting: 310 x 180 x 300 mm.
Inhoud: 1000 ml
Verbruik: Op basis van instellingen. Opvraagbaar
Kleur: Wit
Materiaal: RVS powdercoating en wit glazen voorzijde
Gewicht: 9,00 kg.
Bereik: < 8.000 m²
Volume: < 60 db

Decoscent

De wereldprimeur: DecoScent®

De doorbraak in 2014 voor Inscentives is bereikt door een unieke nieuwe wereldprimeur: DecoScent®. Dit gepatenteerde concept onderscheidt zich doordat het een luxe decoratieve vaas combineert met een geïntegreerd geursysteem. De combinatie en effecten in de toepassing van geur en groen is al langere tijd onderwerp van divers onderzoek. Naar nu blijkt kan een juiste geselecteerde combinatie een significant hogere klanttevredenheid bewerkstelligen. Een onafhankelijk onderzoek in een Nederlands winkelcentrum toonde aan dat de bezoekers het winkelcentrum veel aantrekkelijker (en zelfs veiliger) vonden, het bezoekersaantal nam toe en dientengevolge noteerde men een omzetstijging van maar liefst bijna 15% overall.

 

DecoScent® biedt u de mogelijkheid om te kiezen uit luxe tot high-end planters met daarin zeer luxe geselecteerde kunstbloemen en –planten. Daarbij is een verrassende geurbeleving te kiezen uit onze geurcomposities. Uw klanten zullen blij verrast zijn doordat u hiermee een onbewust signaal afgeeft dat u zeer begaan bent met de ‘Hospitality’-gedachte. Dit zal de klanttevredenheid zeer ten goede komen en leiden tot goede mond tot mond reclame, hierbij aan een goede geur en marketing hand-in-hand.

Wij bieden professionele geurmarketing op maat!

Toepassingen

Contact

Kronenburgwerf 20
NL-4812 XR BREDA

sales@inscentives-europe.com
+31 76 711 22 34

Nieuws