Geuren in winkels

Geur Marketing

Geuren in winkels

Verschillende onderzoeken tonen aan dat een prettige geur in winkels een positief effect heeft op het aankoopgedrag van klanten. Passende geuren in de retail wekken een ontspannen en positief gevoel op waardoor klanten sneller geneigd zijn een aankoop te doen. De klanten zullen de aantrekkelijke geur die u gebruikt gaan associëren met u winkel. Hiermee versterkt u de identiteit van uw winkel en keren bezoekers sneller terug. Beleving, waaronder geur in winkels, krijgt dan ook steeds meer aandacht onder retailers. Met behulp van de geursystemen van Inscentives Europe kunt u de beleving binnen uw winkel vergroten en resultaat behalen voor uw organisatie!

Geuren en onze hersenen

Verschillende studies wijzen uit dat geuren in winkels en andere ruimtes, invloed hebben op onze beleving. De reden hiervoor is te vinden in een prikkel die plaatsvindt in het menselijk brein. Ons reukvermogen is direct verbonden met het limbisch systeem, een gebied in de hersenen dat ons ‘pleziercentrum’ wordt genoemd. Dit gedeelte van de hersenen bepaalt de primaire emoties van mensen. Een positieve prikkel in dit centrum zorgt ervoor dat mensen daadkrachtiger, vrolijker en gemotiveerder zijn. Met een goede geurprikkel in uw winkel worden klanten dus op een positieve manier beïnvloed. Bovendien verlaten uw klanten de winkel met een glimlach en zullen vaker terugkomen.

Maak indruk op uw klanten met de geursystemen van Inscentives Europe

Een passende geur in uw winkel krijgen kan eenvoudig met de verschillende geursystemen van Inscentives Europe. Het Portable System van Inscentives Europe is uitermate geschikt om eenvoudig en snel een goede geur gelijkmatig te verspreiden. Het systeem kan eenvoudig verplaatst worden zodat u het geursysteem ook snel kunt gebruiken in andere ruimtes tot ongeveer 750m2. Het enige dat u nodig heeft is een stopcontact.

Als u een winkel heeft die in oppervlakte wat groter is, dan kunt u de geuren in uw winkel efficiënt verdelen middels het HVAC System van Inscentives Europe. Met het HVAC systeem kunt u ruimtes tot wel 10.000m2 parfumeren.

Wilt u meerdere zintuigen tegelijkertijd prikkelen, dan kan de DecoScent hiervoor worden gebruikt. Deze unieke combinatie van een prettige geurbeleving en decoratie zorgt ervoor dat uw winkel niet aan lekker ruikt, maar ook extra wordt aangekleed.

Met het optionele servicepakket van Inscentives Europe kunt u eenvoudig het onderhoud van uw geursysteem uit handen geven zodat u zich kunt focussen op uw core-business.

De juiste geur in uw winkel

De geuren in het assortiment van Inscentives Europe zijn afkomstig uit gerenommeerde parfumhuizen in Europa. Bovendien voldoen ze allemaal aan IFRA certificering waardoor er op een veilige manier geur wordt verspreid. Samen met één van onze adviseurs kunt u zelf een geur kiezen die past bij de uitstraling van uw winkel.

Contact

Kronenburgwerf 20
NL-4812 XR BREDA

sales@inscentives-europe.com
+31 76 711 22 34

Nieuws