Geurmarketing

Geur Marketing

Geurmarketing

De geur die in uw bedrijf aanwezig is bepaalt mede de eerste indruk die de klant heeft van uw bedrijf. Door middel van geurmarketing kunt u deze indruk positief beïnvloeden en op deze manier uw gast een prettige impressie meegeven. Inscentives Europe is gespecialiseerd in geurmarketing en geurbeleving en biedt diverse geursystemen die voor uw bedrijf interessant kunnen zijn.

Geurmarketing is een middel om in te spelen op de zintuigen van uw klanten, zo kunt u de boodschap van uw merk extra kracht bij zetten en is bij diverse bedrijven toe te passen.

Geursystemen

Inscentives Europe heeft diverse geursystemen beschikbaar die ingezet kunnen worden voor geurmarketing. Op de pagina over onze geursystemen vindt u de specifieke eigenschappen van de geursystemen. Wij hebben een op-maat oplossing voor u zodat er in uw bedrijfsruimte een luxe, aangename geur verspreid wordt.

Portable System

Een design geursysteem die vrijwel in iedere ruimte te plaatsen is kan ruimtes tot 750 m2 voorzien van een luxe geurbeleving. Het systeem is eenvoudig in te stellen en naar eigen behoefte aan te passen. Zo kunt u zelf de intensiteit van het parfumeren bepalen voor een prettige geurbeleving in uw bedrijf of winkel. Dagelijks aparte cycli instellen is hierbij geen enkel probleem.

HVAC System

Het HVAC geursysteem is eenvoudig aan te sluiten op uw centrale ventilatiesysteem en kan tot wel 10.000 m2 voorzien van een prettige geur. Als dit niet voldoende is kunnen er desgewenst meerdere Quasars aangesloten worden. Met een hoge druk wordt de geur verneveld in het luchtkanaal wat zorgt voor een evenredige verdeling van de geur in de ruimte.

Modular System

Dit systeem bestaat uit een regelunit en één of twee diffusie units kunnen worden gekoppeld middels perslucht.

Het grote voordeel van het modulaire geursysteem is dat de diffusie units eenvoudig aan de muur kunnen worden gemonteerd. Het systeem is fraai vormgegeven waardoor het toegepast kan worden binnen vrijwel ieder interieur. Dit praktische systeem wordt vaak toegepast in gangen van grotere gebouwen, vergaderruimtes en sanitairruimtes.

Wij bieden professionele geur marketing op maat!

Toepassingen

Heeft u een locatie waar u geur marketing toe zou willen passen?
Neem contact met ons op voor een advies op maat!

Contact ons

Wij hebben een goede neus voor uw gebouw

Geur Marketing

De eerste indruk van uw gasten wordt voor een groot deel bepaald door de geur die in uw bedrijf aanwezig is. Geur is misschien niet het eerste waaraan gedacht wordt als het gaat om de beleving binnen een bedrijf. Een mens ademt zo’n 30.000 keer per dag en iedere keer als men door de neus ademt, ruiken we. In een fractie van een seconde bepaalt iemand dus, vaak onbewust, of hij het bij u leuk vindt, of dat hij eerder vertrekt. U kunt dit zintuig positief beïnvloeden door uw bedrijfsruimte te voorzien van een luxe geurbeleving.

Een geur kan een beleving overbrengen die andere zintuigen niet kunnen ervaren. Waarom? Ons reukvermogen is direct verbonden met het limbisch systeem, een gebied in de hersenen dat ons ‘pleziercentrum’ wordt genoemd. Dit gedeelte van de hersenen is het centrum van emotionele stimuli en bepaalt de primaire emoties van mensen. Vandaar dat sommige geuren een zeer sterke herinnering kunnen oproepen en een bepaalde indruk kunnen achterlaten.

Of u nu een compact systeem kiest, een systeem dat in grotere ruimten gebruikt kan worden of een geursysteem welke u aansluit op uw centrale luchtbehandelingssysteem, zelfs ons unieke DecoScent® concept, met onze verschillende geursystemen hebben wij een op-maat oplossing voor u zodat iedere impressie die uw gast beleeft zowel luxe ‘uitademt’ als uitnodigend voor hen is.

Geurbeleving is breed toepasbaar. Of het nu gaat om een hotel, kledingzaak, zorginstelling, kantooromgeving of een evenement, zelfs bij u thuis, geurbeleving kan overal worden ingezet. Inscentives heeft jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende branches.

 

Ontdek alle functionaliteiten van onze systemen

Systemen

Contact

Kronenburgwerf 20
NL-4812 XR BREDA

sales@inscentives-europe.com
+31 76 711 22 34

Nieuws