Geursystemen

Geur Marketing

Inscentives X Scent 30

Een compact en verplaatsbaar geursysteem dat op elke locatie in een bedrijfsruimte of bij u thuis kan worden ingezet. Het systeem werkt op basis van ultra fijne verneveling van Fine Fragrance Oil. De nevel verdampt zeer snel en de aanwezige luchtstroom in de ruimte zorgt voor de verspreiding van de geur in de ruimte. Met een uitgebreid elektronisch bedieningspaneel dat u desgewenst ook via uw mobiele telefoon of tablet wilt bedienen (WiFi connectie), kunt u eenvoudig naar eigen behoefte de dagelijkse cycli en intensiteit programmeren. Via 220 Volt stroomaansluiting.

 

Afmeting:             224 x 186 x 86 mm

Inhoud:                 200 ml.

Verbruik:               Op basis van instellingen, opvraagbaar

Kleur:                     wit

Materiaal:             kunststof (non-corrosive)

Gewicht:               1,00 kg.

Bereik:                  < 300 m²

Volume:                < 35 db

HVAC System

Het systeem wordt direct en eenvoudig aangesloten op uw centrale ventilatiesysteem en is qua capaciteit in staat om ruimten tot maar liefst 10.000 m² efficiënt en gelijkmatig te parfumeren. Dient er een grotere oppervlakte en ruimte begeurd te worden kunt u desgewenst meerdere Quasars aansluiten. De units zijn compact en dus handig te installeren. Onder hoge druk wordt een minimale hoeveelheid zuivere Fragrance Oil verneveld in het luchtkanaal waar de luchtstromen zorgen voor een evenredige verdeling in de te begeuren ruimten.

Dit geursysteem wordt vooral toegepast bij geurmarketing voor geuren in de grotere winkels met meerdere verdiepingen, atria van kantoorgebouwen, hotellobby’s, overdekte winkelcentra en zelfs parkeergarage’s. Zelfs enkele theaters zijn met dit HVAC geursysteem uitgerust. Binnen enkele minuten al ervaart u een sensationele geurbeleving.

Technische specificaties:

Afmeting 310 x 180 x 300 mm.
Inhoud 250 ml. of 500 ml.
Kleur Zwart
Bereik 10.000m2

Modular System

Dit modulaire systeem bestaat uit een electronische regelunit waarop één of twee diffusieunits kunnen worden gekoppeld middels perslucht. Deze diffusieunits worden meestal aan de wand gemonteerd. Dit is vooral praktisch en efficiënt in hotelgangen, gangen van ziekenhuizen en zorginstellingen. Ook kunnen vergaderruimten hiermee worden uitgerust. Enkele bedrijven passen deze techniek toe in de sanitairruimten. Alleen de electronische regelunit heeft een stopcontact nodig.

Het grote voordeel van dit geursysteem is dat de looproute in bijvoorbeeld gangen vrij blijft. Het kastje is schitterend compact en fraai vormgegeven waardoor het meestal goed geïntegreerd kan worden in het interieur.

Technische specificaties:

Afmeting Diffusieunit 130 x 125 x 260 mm.
Inhoud 250 ml. per diffusieunit
Kleur Regelunit: zwart Diffusieunit: wit
Bereik 250m2 per diffusieunit

Decoscent

De wereldprimeur: DecoScent®

De doorbraak in 2014 voor Inscentives is bereikt door een unieke nieuwe wereldprimeur: DecoScent®. Dit gepatenteerde concept onderscheidt zich doordat het een luxe decoratieve vaas combineert met een geïntegreerd geursysteem. De combinatie en effecten in de toepassing van geur en groen is al langere tijd onderwerp van divers onderzoek. Naar nu blijkt kan een juiste geselecteerde combinatie een significant hogere klanttevredenheid bewerkstelligen. Een onafhankelijk onderzoek in een Nederlands winkelcentrum toonde aan dat de bezoekers het winkelcentrum veel aantrekkelijker (en zelfs veiliger) vonden, het bezoekersaantal nam toe en dientengevolge noteerde men een omzetstijging van maar liefst bijna 15% overall.

 

DecoScent® biedt u de mogelijkheid om te kiezen uit luxe tot high-end planters met daarin zeer luxe geselecteerde kunstbloemen en –planten. Daarbij is een verrassende geurbeleving te kiezen uit onze geurcomposities. Uw klanten zullen blij verrast zijn doordat u hiermee een onbewust signaal afgeeft dat u zeer begaan bent met de ‘Hospitality’-gedachte. Dit zal de klanttevredenheid zeer ten goede komen en leiden tot goede mond tot mond reclame, hierbij aan een goede geur en marketing hand-in-hand.

Wij bieden professionele geur marketing op maat!

Toepassingen