Geursystemen / Geurcomputers

Geur Marketing

X Scent 10 compacte geurcomputer

Dit compacte geursysteem is bestemd voor de luxere toiletgroepen of specifieke toepassingen in kleine ruimten. U kunt nu uw oude luchtverfrissers opruimen en kiezen voor een ultieme chique beleving. Dit systeem werkt meestal op batterijen, maar is ook op 220V aan te sluiten. Zeer praktisch omdat stroompunten vaak ontbreken in toiletgroepen. Op basis van micro-diffusie, een ultrafijne verneveling van de geconcentreerde olie.

Het geursysteem heeft verschillende instelmogelijkheden en is voorzien van een licht- en bewegingssensor waardoor het systeem geen onnodige geur verspreidt. Op te hangen aan de muur of los te plaatsen.

X Scent 40 geurcomputer

Een compact en verplaatsbaar geursysteem dat op elke locatie in een bedrijfsruimte of bij u thuis kan worden ingezet. Uiteraard kunt u het systeem ook eenvoudig aan de muur bevestigen.

 

Het systeem werkt op basis van ultra fijne verneveling van Fine Fragrance Oil. De nevel verdampt zeer snel en de aanwezige luchtstroom in de ruimte zorgt voor de verspreiding van de geur in de ruimte. De ingebouwde ventilator doet de geur nóg sneller verspreiden. Met een uitgebreid elektronisch touchscreen bedieningspaneel kunt u eenvoudig naar eigen behoefte de dagelijkse cycli en intensiteit programmeren. De flacons zijn zeer eenvoudig te verwisselen. Via 220 Volt stroomaansluiting.

 

Afmeting:             225 x 190 x 75 mm

Inhoud:                 200 ml.

Verbruik:               Op basis van instellingen, opvraagbaar

Kleur:                     wit

Materiaal:             RVS powdercoating en wit glazen voorzijde

Gewicht:               2,00 kg.

Bereik:                  < 400 m²

Volume:                < 25 db

X Scent 80 HVAC geurcomputer

Dit systeem wordt direct en eenvoudig aangesloten op uw centrale ventilatiesysteem en is qua capaciteit in staat om ruimten tot maar liefst 10.000 m² efficiënt en gelijkmatig te parfumeren. Dient er een grotere oppervlakte en ruimte begeurd te worden kunt u desgewenst meerdere units aansluiten. De units zijn redelijk compact en dus handig te installeren. Onder hoge druk wordt een minimale hoeveelheid zuivere Fragrance Oil verneveld in het luchtkanaal waar de luchtstromen zorgen voor een evenredige verdeling in de te begeuren ruimten.

Dit geursysteem wordt vooral toegepast bij geurmarketing voor geuren in de grotere winkels met meerdere verdiepingen, atria van kantoorgebouwen, hotellobby’s, overdekte winkelcentra en zelfs parkeergarage’s. Zelfs enkele theaters zijn met dit HVAC geursysteem uitgerust. Binnen enkele minuten ervaart u al een sensationele geurbeleving.

Technische specificaties:

Afmeting 310 x 180 x 300 mm.
Inhoud 1000 ml.
Kleur Wit
Bereik <10.000m2

X Scent 60 geurcomputer

Dit X Scent 60 systeem is vooral praktisch en efficiënt in receptieomgevingen, hotelgangen, gangen van ziekenhuizen, zorginstellingen en veelvuldig in winkels. Dit is veruit de meest verkochte geurcomputer. Aangezien dit systeem zowel kleine oppervlakten kan begeuren (vanaf ongeveer 50 m2) tot aan grote ruimten met maar liefst 1200 m2 oppervlakte is dit systeem een zeer geliefd product. Desgewenst wordt dit systeem ingebouwd in objecten.

Het kastje is schitterend compact en fraai vormgegeven waardoor het meestal goed geïntegreerd kan worden in het interieur.

Technische specificaties:

Afmeting: 260 x 230 x 110

Inhoud: 500 ml.

Verbruik: 200 ml. (stand 1 of 2) per 4-5 maanden (raming)

Kleur: Wit

Materiaal: Metaal en frontplaat van glas

Gewicht: 3,00 kg.

Bereik: 50-1200 m2

Geluid: < 45 db

 

X Scent 10 compacte geurcomputer

Dit compacte geursysteem is bestemd voor de luxere toiletgroepen of bij specifieke toepassingen in kleine ruimten. U kunt nu uw oude luchtverfrissers opruimen en kiezen voor een ultieme chique beleving. Dit systeem werkt meestal op batterijen maar is ook aansluitbaar op 220V. Zeer praktisch omdat stroompunten vaak ontbreken in toiletgroepen. Op basis van micro-diffusie, een ultrafijne verneveling van de geconcentreerde olie.

Het systeem is instelbaar qua intensiteit en is voorzien van een licht- en bewegingssensor zodat hij op stille momenten niet onnodig geurolie verbruikt.

Afmeting:          130 x 71 x 165mm

Inhoud:               100 ml.

Verbruik:          Op basis van instellingen. opvraagbaar

Kleur:                  wit

Materiaal:          kunststof (non-corrosive)

Gewicht:            0,52 kg.

Bereik:               < 50  m²

Volume:          < 35 Dba

Decoscent

De wereldprimeur: DecoScent®

De doorbraak in 2014 voor Inscentives is bereikt door een unieke nieuwe wereldprimeur: DecoScent®. Dit gepatenteerde concept onderscheidt zich doordat het een luxe decoratieve vaas combineert met een geïntegreerd geursysteem. De combinatie en effecten in de toepassing van geur en groen is al langere tijd onderwerp van divers onderzoek. Naar nu blijkt kan een juiste geselecteerde combinatie een significant hogere klanttevredenheid bewerkstelligen. Een onafhankelijk onderzoek in een Nederlands winkelcentrum toonde aan dat de bezoekers het winkelcentrum veel aantrekkelijker (en zelfs veiliger) vonden, het bezoekersaantal nam toe en dientengevolge noteerde men een omzetstijging van maar liefst bijna 15% overall.

 

DecoScent® biedt u de mogelijkheid om te kiezen uit luxe tot high-end planters met daarin zeer luxe geselecteerde kunstbloemen en –planten. Daarbij is een verrassende geurbeleving te kiezen uit onze geurcomposities. Uw klanten zullen blij verrast zijn doordat u hiermee een onbewust signaal afgeeft dat u zeer begaan bent met de ‘Hospitality’-gedachte. Dit zal de klanttevredenheid zeer ten goede komen en leiden tot goede mond tot mond reclame, hierbij aan een goede geur en marketing hand-in-hand.

Wij bieden professionele geurmarketing op maat!

Toepassingen

Contact

Inspirium Breda Kronenburgwerf 20
NL-4812 XR BREDA

sales@inscentives-europe.com
+31 76 711 22 34

Nieuws