Over Inscentives

Hydrozorg

Inscentives biedt innovatieve oplossingen op het gebied van geur- en luchttechniek om de beleving van uw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Deze oplossingen bestaan uit het inzetten van aantrekkelijke en passende geurcomposities of juist het bestrijden van een nare en vervelende geur. Met de verschillende geursystemen, ontgeuringssystemen en luchthygiƫnesystemen, kunnen wij u de juiste oplossing aanbieden.

Wij vinden het belangrijk dat er samen met u naar de beste toepassing voor uw vraagstuk wordt gezocht. Daarom werken we graag samen met de klant en eindgebruiker, maar ook met projectinrichters, interieurontwerpers en architecten die bij het ontwerpen van het interieur al rekening kunnen houden met een bepaalde sfeer en geur.

Medewerkers

Elke situatie en behoefte is weer anders. Onze adviseurs, die beschikken over jarenlange ervaring en kennis, kunnen u op maat advies geven. Samen met de servicedienst van Inscentives wordt er tevens voor gezorgd dat de beleving op het gebied van geur continu en optimaal aanwezig blijft.

Belangrijke waarden voor Inscentives

  • Kwaliteit
    De beste service en resultaat. Bij alles wat we doen vinden we het belangrijk om het maximale eruit te halen en u te voorzien van de juiste beleving.
  • Meedenken met de klant
    Geurbeleving is iets persoonlijks, waar iedereen een andere mening over heeft. Daarom denken wij graag mee over de beste oplossing voor uw organisatie.
  • Service
    Service en de juiste begeleiding van onze klanten staat bij Inscentives hoog in het vaandel. De klant en het creƫren van de juiste oplossing staan hierbij altijd centraal.

Contact

Inspirium Breda Kronenburgwerf 20
NL-4812 XR BREDA

sales@inscentives-europe.com
+31 76 711 22 34

Nieuws