Hotelkamer / Vakantiebungalow

Lees meer

Hotelkamer / Vakantiebungalow

Hotelkamers worden veel gebruikt en moeten dan ook vaak worden schoongemaakt. Gasten moeten namelijk in een schone en fris ruikende kamer worden ontvangen. Met de systemen kunnen hinderlijke geuren weggenomen worden en een kamer ruikt weer fris.

Wanneer er geuroverlast in een hotelkamer is, kan het systeem in 30-45 minuten weer geurneutraal gemaakt worden. Omdat het een klein en handzaam systeem is kan het ook meegenomen worden door de huishoudelijke dienst.

Sluiten

Rouwcentrum

Lees meer

Rouwcentrum

Het komt wel eens voor dat een overleden lichaam riekt tijdens het klaarmaken voor de opbaring. Dit systeem haalt zeer effectief de geur weg en maakt het gemakkelijker werken. Ook tijdens de opbaring kan dit systeem ervoor zorgen dat er geen onaangename geuren vrijkomen en zich verspreiden.

Ook tijdens deze Corona pandemie is het zaak dat er veilig gewerkt kan worden. Aangezien dit systeem spectaculair desinfecteert en ook nog op een continue basis vormt de UVC Plasmatechniek een goede extra barrière in het voorkomen van besmettingen.

Sluiten

Afvalruimte / Incontinentieruimte

Lees meer

Afvalruimte / Incontinentieruimte

Afval kan zorgen voor stankoverlast. U heeft zelf vast wel eens ervaren wat voor geur er uit een (rol)container in een zorginstelling gevuld met vuil wasgoed komt. Dit systeem slaat letterlijk de geuroverlast neer en voorkomt een influx van stank in de gangen. Daarnaast worden bacteriën, schimmels, gisten én virussen afgedood met als gevolg frisse zuivere lucht en geen vervelende geuren.

In verzorgingshuizen worden de het incontinentiematerialen en vuilgoed van bewoners en patïenten apart opgeslagen in Incontinentie ruimten. Naast de vervelende geur komen ook nogal wat bacteriën vrij.
De ruimten waar dit wordt opgeslagen zijn een bron van vervelende geuren die zelfs tot in de gangen van de zorginstellingen te ruiken kunnen zijn.

Ontlasting, urine, lijfgeuren, allemaal zaken die wij liever niet ruiken. Het doet ook afbreuk aan de reputatie van een zorginstelling als je dit als gast waarneemt. Onze UVC Plasmatechniek desinfecteert niet alleen, het ontgeurt ook als de beste.

Sluiten

Garderobe

Lees meer

Garderobe

Met name in de herfst en in de winter na de bui kan het in een garderobe onfris ruiken. Natte jassen en paraplu's kunnen ervoor zorgen dat en erg bedompt ruikt. Ook hier bieden onze systemen de oplossing, de geuroverlast wordt snel geneutraliseerd en dat zorgt voor een prettige werkomgeving voor uw personeel maar ook prettig voor uw gast die u een bezoek brengt.

De garderobe is één van de eerste ruimten die uw gast bezoekt en het is dan ook van groot belang dat die kennismaking met uw onderneming goed verloopt. Het zet de toon voor hun bezoek.

Sluiten

Sanitaire Ruimte

Lees meer

Sanitaire Ruimte

Men zegt wel eens dat de sanitaire ruimte, en vooral de reinheid ervan veel zegt over de onderneming die je bezoekt. Vandaar dat het zaak is om uw toiletgroep niet alleen goed schoon te houden maar ook geurvrij.

Denk hierbij niet alleen aan toiletgroepen, maar ook aan douches, kleedkamers en verschoningsruimten. Desinfectie en snelle ontgeuring zijn hier essentieel. Omdat onze systemen op een continue basis werken zijn de UVC Plasmatechnieken ook zeer interessant en kunnen heel goed als aanvulling op de bestaande schoonmaakprotocollen beschouwd worden.

Sluiten

Contact

Kronenburgwerf 20
NL-4812 XR BREDA

sales@inscentives-europe.com
+31 76 711 22 34

Nieuws