Over Inscentives Europe

Hydrozorg

Inscentives Europe BV is opgericht in 2009 door Michel Andeweg vanwege een passie voor branding en corporate identity en vooral hoe geur hier een onuitwisbare invloed op heeft. In 2010 zijn we een samenwerking aangegaan met Satelliet Meubelen, dé autoriteit in Europa in het inrichten van Hospitality omgevingen. Dit heeft in hetzelfde jaar tot een partnership in Inspirium geleid met inmiddels vestigingen in Breda en Amsterdam. In 2014 heeft een verregaande samenwerking met één van de Inspirium partners Hydrozorg geleid tot een joint venture waar met name het concept Decoscent mede aan ten grondslag lag.

Inscentives is inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler en groothandel op het gebied van, niet enkel professionele geurtechniek, maar ook op het gebied van desinfectie en luchthygiëneconcepten. Wij houden van samenwerken en hebben inmiddels een flink aantal zeer gewaardeerde partners om ons heen verzameld. Schroom niet om ons een bericht te sturen als u geïnteresseerd bent in een samenwerking. Wij horen graag van u.

Medewerkers

Elke situatie en behoefte is weer anders. Onze adviseurs, die beschikken over jarenlange ervaring en kennis, kunnen u op maat advies geven. Samen met de servicedienst van Inscentives wordt er tevens voor gezorgd dat de beleving op het gebied van geur continu en optimaal aanwezig blijft.

Belangrijke waarden voor Inscentives

  • Kwaliteit
    De beste service en resultaat. Bij alles wat we doen vinden we het belangrijk om het maximale eruit te halen en u te voorzien van de juiste beleving.
  • Meedenken met de klant
    Geurbeleving is iets persoonlijks, waar iedereen een andere mening over heeft. Daarom denken wij graag mee over de beste oplossing voor uw organisatie.
  • Service
    Service en de juiste begeleiding van onze klanten staat bij Inscentives hoog in het vaandel. De klant en het creëren van de juiste oplossing staan hierbij altijd centraal.

Contact

Kronenburgwerf 20
NL-4812 XR BREDA

sales@inscentives-europe.com
+31 76 711 22 34

Nieuws