Geurolie en geurcomposities

Geur Marketing

Onze Fine Fragrance Oils zijn altijd 100%, onverdunde en zuivere oliën. Deze worden zonder geurdragers of andere chemische toevoegingen zeer fijn in de ruimte vernevelt waardoor het vrijwel direct verdampt. De luchtstromen in de ruimte zorgen voor de verspreiding van de geur. Wij kiezen uitsluitend voor Europese parfumhuizen die onze geuren produceren en u heeft keuze uit de meest luxueuze en classy geurcomposities.

Sequoia Rosso

De onbetwiste nummer één-geur van de Benelux. Een zacht zoete, warme hospitality geur die wij voornamelijk inzetten in hotels en retail. Ook een aantal theaters in Nederland voeren deze geur in hun foyers.

Ginger Blossom

Deze compositie is best wel stoer en fris. Een geur met een “scherp” randje, super chique en kan overal worden ingezet van luxe hotelfoyers tot woonkamers.

Fico di Parma

Deze Italiaanse topper heeft een vleugje vijg, met een touch van citrus. Schoonbeleving pur sang en een uitstekende winkelgeur. Tevens in te zetten in een omgeving die schoon en luxe moet voelen.

FICO DI PARMA

Renoir D’Amour

Dit is een luxe fashion kraker, vanille met daarbij een zeer chique zacht zoete noot, een echte damesgeur. Wordt heel veel in modewinkels toegepast maar ook in enkele privé huizen bij mensen thuis.

Vanilla & Cinnamon

De uitstekende toepassing tijdens de kerstperiode. Wisten jullie dat wij samen met Hydrozorg Interieurbeplanting bedrijven ook op vraag aankleden met allerhande kerstdecoraties zoals kerstbomen, guirlandes en andere kerstversieringen? Wij richten ze in en halen ze erna weer op. Dit gebeurt op huurbasis gedurende drie jaren. De kerst-geurbeleving is daarbij inclusief.

Mangue Verde

Deze compositie is heel erg zoet, verfrissend en vitaliserend. Enkele instellingen gebruiken deze zodat de omgeving schoner ruikt en daardoor ook schoner blijft. Hier word je heel vrolijk van.

 

 

 

 


Costes Paris

De geur zoals die in een luxe vijfsterren plus hotelbeleving past. Woody, warm, knuffelbaar en vertroetelend. Wel uitsluitend in de (koude) wintermaanden aan te raden. En moet heel subtiel ingesteld worden.

Aqua di Colonia

Deze geur is zowel bekend en doet herinneringen uit een ver verleden oproepen maar tegelijkertijd super chique, bijvoorbeeld in een juweliersomgeving. Fris, citrus en vitaliserend.

Excentrique

De ultieme beleving met Amber en Bergamot. Wist u dat Amber een hyper exclusief ingrediënt is dat wordt gewonnen uit de zee? En dat Bergamot ook een ingrediënt is dat wordt verwerkt in de Earl Grey thee? Een bijzondere melange wanneer u hem ruikt.

Fierce American

Deze geurcompositie is rechtstreeks afkomstig uit de Amerikaanse Fashionscene. Super mannelijk, krachtig, zeer geconcentreerd en opwindend. Subtiel doseren.

Hibiscus Elite

Lichte subtiele bloemengeur. Heel zacht en vriendelijk om op de achtergrond te laten floreren. Erg chique!

Sandalwood

Een zeer zachte houtachtige nuance. Is erg zacht en zal voornamelijk wat harder ingesteld worden. Zeer prettig voor mensen die eigenlijk niet met geur willen werken maar hun klanten er wél van willen laten genieten. Hiermee kun je alle partijen blij maken.

Much, much more to come….

Er komen nog steeds interessante geurcomposities bij. Wanneer wij bij u langs komen, vraag ons naar de extra mogelijkheden, misschien zelfs om uw eigen “Signature Fragrance” of “Corporate Identity” te laten ontwikkelen.

 

Bent u benieuwd op welke locaties u geur marketing
toe zou kunnen passen? Laat u inspireren!

Toepassingen

Contact

Kronenburgwerf 20
NL-4812 XR BREDA

sales@inscentives-europe.com
+31 76 711 22 34

Nieuws