Desinfectiesystemen

Geur Marketing

BioZone AirCare30

AirCare®30 is een systeem dat volautomatisch draait en in iedere ruimte geplaatst kan worden. Er onafhankelijk een timer tussen plaatsen is mogelijk. Ieder jaar dient er een nieuwe UVC Plasmalamp vervangen te worden. Hoog plaatsen in de ruimte is een voorwaarde, liefst niet te dicht bij een afzuigpunt of open ramen of deuren.

Technische specificaties:

Afmeting: 410 x 125 x 95 mm
Gewicht: 2,20 kg
Verbruik: 12V
Capaciteit: tot 200 m²

Biozone PR30 Series

Dit desinfectie- en ontgeuringssysteem is qua werkingsmechanisme en capaciteit gelijk aan de AirCare30 maar is uitgebreid met instelmogelijkheden en een afstandsbediening. Ook het geluidsniveau is erg laag, daarom is dit systeem uitstekend in te zetten in woonomgevingen, zorgomgevingen, huiskamers, op gangen waar veel mensen lopen, in hotelkamers, vakantiehuizen, caravans, hospices, uitvaartcentra en vele andere toepassingen. Te bevestigen hoog aan de wand, liefst niet te dicht bij een afzuigpunt of open deuren en ramen. Eenmaal per jaar dient enkel de UVC Plasmalamp te worden vervangen.

Afmeting: 270 x 100 x 220 mm
Gewicht: 1,75 kg
Verbruik: 12V
Capaciteit: tot 200 m²

Coil Care – XXL Total Building Disinfection System

Dit is de XXL UVC-Plasmavariant die wij inbouwen (nieuw en retrofit) in luchtbehandelingskasten, met name in de koelbatterij sectie. Hierin wordt een vooraf berekende configuratie met UVC lampen gemonteerd op basis van afmetingen, stralingsoppervlak en luchtverplaatsing. Deze installatie werkt volautomatisch op gebouwniveau. Dit voorkomt o.a. stofaanhechting aan de koellamellen omdat het de biofilm die vaak ontstaat door condensvorming afdoodt. Door de productie van extra actief zuurstofplasma en ionisatie worden ook de ventilatiekanalen schoongemaakt, schoongehouden en gedesinfecteerd. Hierdoor creëer je zeer schone lucht in grote gebouwen.

Deze techniek kan ook ondersteunend werken wanneer bijvoorbeeld het ziekteverzuim in een gebouw erg hoog is of als er een te hoog kiemgetal in de luchtbehandelingssystemen aanwezig is. Ook preventief in te zetten. Een mooi voordeel is dat met name in de wat oudere (niet-WKO-) installaties waar Coil Care wordt ingebouwd, de energiebesparing enorm is omdat je veel minder water rondpompt en derhalve minder elektriciteit gebruikt. Die besparingen lopen op van 23% op het energieverbruik van de luchtbehandeling tot zelfs veel meer. Data on file beschikbaar. Vraag ons gerust een vrijblijvende offerte.

OGR (Oil & Grease Removal)

UVC Plasmatechniek is ook zeer interessant in afzuigkappen/dampkappen van grootkeukens. Deze wordt voornamelijk retrofit en achteraf in bestaande installaties ingebouwd. Aangezien de techniek vet moleculen afbreekt reduceert dit niet alleen persisterende (bedorven) vetgeuren maar het voorkomt zelfs aanhechting van vet resten aan uw filters en verderop in de afzuigkanalen. Dit is niet alleen prettig voor de mensen in uw keuken, maar het is ook brandveilig. In veel gevallen zijn vet resten in de afzuigkanalen verantwoordelijk geweest voor brand. Dit wordt hiermee sterk gereduceerd. Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Contact

Kronenburgwerf 20
NL-4812 XR BREDA

sales@inscentives-europe.com
+31 76 711 22 34

Nieuws